Εταιρίες

COBA: Ο ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΟΜΙΛΟΣ

Μετά από δέκα χρόνια διαδοχικής ανάπτυξης και εξέλιξης, ο όμιλος COBA, έφτασε στην σημερινή μορφή του, που τον καθιστά έναν από τους πλέον ευέλικτους και ανταγωνιστικούς της αγοράς Η πελατειακή βάση του ομίλου, αριθμεί στα τέλη του 2006, πλέον των 20.000 ατόμων, οι οποίοι απολαμβάνουν την ασφάλεια που τους προσφέρει ο COBA σε συνδυασμό με την άψογη εξυπηρέτηση και την φερεγγυότητα των συνεργατών του. Άλλωστε οι έννοιες της ασφάλειας και της αμοιβαίας εμπιστοσύνης, αποτελούν βασικά στοιχεία για την δημιουργία ισχυρών διαπροσωπικών σχέσεων. Ένας από τους κανόνες που διέπουν το πνεύμα του ομίλου, είναι πως ο συνεργάτης του COBA για να θεωρηθεί επιτυχημένος, πρέπει να αποτελεί τρόπον τινά, μέλος της οικογένειας με την οποία έχει επαφή. Τόσο οι 35 διοικητικοί υπάλληλοι, όσο και οι 150 συνεργάτες μας, έχουν ενστερνισθεί τις αρχές των διοικούντων και υπόσχονται την διατήρηση και ανάπτυξη των συγκεκριμένων αξιών.

Η καρδιά του ομίλου COBA κτυπά στο κεντρικό κατάστημα που βρίσκεται στην οδό Μιχαλακοπούλου 35, απ΄ όπου και σταδιακά τα τελευταία πέντε χρόνια, ο Βασίλης Μπόκας, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος προχώρησε στην ίδρυση δέκα υποκαταστημάτων. Έτσι, σήμερα, ο όμιλος έχει στο δυναμικό του υποκαταστήματα στην Θεσσαλονίκη, το Αγρίνιο, την Λαμία, τον Πύργο, το Μεσολόγγι, Μώλος, Έδεσσα,στα Ιλίσια, στην Έδεσσα, στις Σέρρες, στο Αιτωλικό, στην Ν.Μάκρη, στην Ν.Ερυθραία και την Καβάλα.

Οι υπηρεσίες που σήμερα είναι σε θέση να προσφέρει ο όμιλος COBA, μέσω των εταιριών του, αφορούν:

  • στην ασφαλιστική αγορά (COBA Insurance Agents),
  • στην τραπεζική αγορά (COBA Finance),
  • στην κτηματομεσiτική αγορά (COBA Realty)
  • και στην ανάπτυξη υποκαταστημάτων (COBA Franchise).
  • στις επιδοτήσεις και τους συμβούλους επιχειρήσεων (Μπόκας Consulting)

Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

Ο όμιλος μας έχει σαν στόχο την παροχή υψηλού επιπέδου χρηματοοικονομικών υπηρεσιών.

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Σε συνεργασία με τους κορυφαίους ασφαλιστικούς, τραπεζικούς και χρηματοοικονομικούς Ελληνικούς κα Διεθνείς ομίλους εξασφαλίζουμε στον πελάτη μας την καλύτερη επενδυτική λύση για λογαριασμό του. Το χαμηλό κόστος η υψηλή ποιότητα παροχών και το προσωπικό service είναι οι βασικές αρχές μας, που σε συνδυασμό με τους επαγγελματίες συνεργάτες μας και τα καταρτισμένα στελέχη μας, προσδίδουν στο Όμιλο μας μια σταθερή αξία.

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Η συνεχής και η ποιοτική αναβάθμιση των εργασιών μας σ' όλα τα επίπεδα και η κατοχύρωση και καταξίωση του ομίλου μας στον χρηματοοικονομικό χώρο.

Βασίλης Μπόκας
Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλων